Toppfält: innehåll
digital Arbetsmarknadsdag

Arbetsmarknadsdagen 2022 – inbjudan företag

Onsdagen den 30 mars är det dags för arbetsmarknadsdagen, den stora mötesplatsen för byggbranschen och studenterna vid Högskolan Dalarnas byggrelaterade utbildningar. Här får du chansen att knyta värdefulla kontakter med byggstudenter på både grund- och avancerad nivå.

Med hänsyn till deltagarnas säkerhet i rådande omständigheter genomförs eventet digitalt. Vi värdesätter det personliga mötet även digitalt. Därför kommer vi erbjuda er företag möjligheten att vid ett separat tillfälle efter eventet träffa studenter ni är extra nyfikna på i individuella samtal. Dessutom kommer dagen inledas med föreläsning med syftet att ge er och studenterna kommunikativa verktyg inför dagens möten.

Studenter från följande program är inbjudna: Bygg- och samhällsplanerarprogrammet, Byggteknik – Produktion och förvaltning, Byggteknik – Högskoleingenjörsprogram samt Magisterprogram i Energieffektivt byggande.

Branschrådet

Under dagen bjuder Högskolan Dalarna även in till ett så kallat branschråd. Där träffas högskolan och representanter från branschen för att uppdatera varandra om läget och föra en dialog kring samverkan.

Arbetsmarknadsdagen, program

12:30–14:00 Branschråd
14:30 ByggDialog Dalarna hälsar välkomna
14:40 Samtals- och Intervjuteknik – Hansson & Partner
15:10 Parallella företagspresentationer
15:40 Paus
15:55 Parallella företagspresentationer
16:25 Parallella företagspresentationer
16:55 Summering och avslut

Individuella samtal

Syftet med de individuella samtalen är att ge möjlighet till ett mer avslappnat och personligt samtal mellan företag och student. Efter arbetsmarknadsdagen har studenterna ett dygn på sig att spela in ett video CV där de kort berättar om sig själva, vilket företag de är intresserade av att träffa samt varför just de ska få chansen. Sedan väljer ni vilka ni vill träffa och bjuder in dem. Med detta upplägg hoppas vi kunna skapa ett komplett event med utrymme för de olika typer av interaktion och möten som erbjuds på ett fysiskt event.

Anmälan

Ni anmäler er till branschrådet, företagspresentation under arbetsmarknadsdagen och individuella samtal separat genom att bocka in respektive val i anmälan.
OBS! Anmälan sker senast 2022-03-14.

Kostnader

Medverkan vid branschrådet är kostnadsfritt, medlemmar i ByggDialog Dalarna deltar kostnadsfritt under arbetsmarknadsdagen och individuella samtal. Är ni inte medlemmar är kostnaden för er medverkan 3000:-.

Varmt välkomna till Arbetsmarknadsdagen!Datum/Tid
2022-03-30
12:30 - 14:30


Boka plats


Knapp, skrolla upp
×sök
Sök