skip to Main Content

Årsstämma och seminarium

På grund riskerna kopplat till Corona-pandemin och virussjukdomen Covid-19 måste vi ställa in ByggDialog Dalarnas årsstämma med tillhörande seminarium. Intresset för seminariet har varit stort och vi tittar nu på möjligheterna att eventuellt genomföra detta vid ett senare tillfälle i höst.

När det gäller årsstämman så kommer denna att genomföras digitalt. Vi tycker att det ska bli väldigt spännande att genomföra och ser fram emot att testa denna variant av stämman. Följ länken nedan och anmäl dig till vår ”digitala årsstämma”.

Välkommen till ByggDialog Dalarnas årsstämma med tillhörande seminarium.

Boka in 13 maj i din kalender!

Kom och delta i vidareutvecklingen av ett av landets starkaste klusterbildningar inom bygg- och fastighetsförvaltning. Nya ledamöter ska väljas, inriktning ska diskuteras och det gångna året ska efter godkännande läggas till handlingarna.

Efter årsmötet bjuder vi på ett seminarium med temat smartare bygg- och förvaltningsprocess, där du kommer att få lyssna till spännande föreläsningar från mycket kompetenta personer. Bland annat kan vi med stor glädje meddela att bostadsminister Per Bolund kommer. Ett mer detaljerat program kommer inom kort men passa på att anmäl dig redan nu för att säkra din plats.

Självklart kan du välja att delta enbart på årsmötesförhandlingarna eller seminariet, men vi hoppas att du anmäler dig till hela dagen.

Medlemmar går naturligtvis kostnadsfritt.
Icke medlemmar betalar 1 500 kr som faktureras i efterhand.  

Sista anmälningsdag är 29 april.

Visst kommer du?

Program

8.00–9.30                                Årsmötesförhandlingar
10-00–17.00                            SeminariumDatum/Tid
2020-05-13
08:00 - 17:00


Boka plats

Bokningen är stängd för denna aktivitet.

Back To Top
×Close search
Sök