skip to Main Content

EnergiCafé

Vill du ligga i framkant när det gäller energifrågor? Då bör du komma till vårt EnergiCafé och den 23 januari är det dags för nästa EnergiCafé som vi anordnar tillsammans med EKC. Vi kommer att bjuda på gott fika och en mycket intressant föreläsning med Tomas Wall, Strategisk rådgivare, digitalisering för hållbar affärsutveckling, inom energi- och fastighetsbranscherna, f.d. FoU-chef på Fortum.

När du kommer till vårt EnergiCafé får du lyssna till inspirerade föreläsningar som ligger rätt i tiden och du kommer även få möjlighet att prata med föreläsarna och våra experter Åke, Moa, Mats, Tina, Chris, Anna, Klaus, Desiree, Tomas, Rina, Hans Jonn Are, Ingemar, Maria och Martin.

Läs mer om EnergiCafé
Läs mer om EKC (EnergiKompetensCentrum)

15:00–15:15 Fika
15:15–16:00 Föreläsning med Tomas Wall, Strategisk rådgivare, digitalisering för hållbar affärsutveckling, inom energi- och fastighetsbranscherna
16:00–17:00 (ca) Fika och en fortsatt dialog

Smarta energilösningar är snart den nya normen
ta språnget – den rätta tiden är nu

Dagens digitala teknik och sensorer ger stora, hittills nästan outnyttjade, möjligheter att anpassa temperaturen, ventilationen och belysningen till de mänskliga behoven. Ekonomiskt innebär detta att leverantören kan skapa högre kundvärde; genom bättre livsmiljö och samtidigt hjälpa kunden att spara energi. En del i detta är att ta ekonomiskt optimal nytta av solceller och batterier genom att höja förmågan att sälja och köpa el vid rätt tid.

Utvecklingen går i rasande fart. Men hur ska kunder och leverantörer förhålla sig till det nya teknik- och affärslandskapet? Och hur säkerställer man att användningen av den nya tekniken ger ökat kundvärde?

Fortsatt dialog och fika

Från 16:00 fortsätter vi att fika och för en fortsatt dialog. Hör av dig till Reine, rka@du.se, 070-942 88 72 om du har en fråga du vill ta upp.

Tid och plats

Högskolan Dalarna, Borlänge, Huvudbyggnaden, sal 322, 15:00 till ca 17.00

Livesändning

Den här föreläsningen kommer att streamas och det finns möjlighet att se den live även om du inte har möjlighet att vara på plats? Ange i din anmälan att du inte kommer att vara på plats och att du önskar denna möjlighet. Då skickar vi information till dig om hur du gör för att se föreläsningen.Laddar Karta...

Datum/Tid
2019-01-23
15:00 - 17:00

Plats
Högskolan Dalarna, Borlänge


Boka plats


Back To Top
×Close search
Sök