skip to Main Content

EnergiCafé

Vill du ligga i framkant när det gäller energifrågor? Då bör du komma till vårt EnergiCafé och den 13 februari är det dags för nästa EnergiCafé som vi anordnar tillsammans med EKC. Vi kommer att bjuda på gott fika och en mycket intressant föreläsning med Into Partti och Jonas Brinkeby, Specialister och kommunikationsansvarig inomhusmiljö, VELUX Sverige.

När du kommer till vårt EnergiCafé får du lyssna till inspirerade föreläsningar som ligger rätt i tiden och du kommer även få möjlighet att prata med föreläsarna och våra experter Åke, Moa, Mats, Tina, Chris, Anna, Klaus, Desiree, Tomas, Rina, Hans Jonn Are, Ingemar, Maria och Martin.

Läs mer om EnergiCafé
Läs mer om EKC (EnergiKompetensCentrum)

15:00–15:15 Fika
15:15–16:00 Föreläsning med Into Partti och Jonas Brinkeby, VELUX
16:00–17:00 (ca) Fika och en fortsatt dialog

En bra inomhusmiljö
– bör kännas som att vara utomhus en mild sommardag

Att vistas inomhus påverkar hur vi mår, både fysiskt och mentalt. En undermåligt utformad inomhusmiljö kan leda till depressioner, trötthet, allergier, försämrad produktivitet och lägre inlärningsförmåga.

Into Partti kommer att visa tankeväckande exempel och informera om hur olika teknikval för ventilation påverkar hälsan och kostnaderna.

Fortsatt dialog och fika

Från 16:00 fortsätter vi att fika och för en fortsatt dialog. Hör av dig till Reine, rka@du.se, 070-942 88 72 om du har en fråga du vill ta upp.

Tid och plats

Högskolan Dalarna, Borlänge, Huvudbyggnaden, sal 322, 15:00 till ca 17.00

Livesändning

Den här föreläsningen kommer att streamas och det finns möjlighet att se den live även om du inte har möjlighet att vara på plats? Ange i din anmälan att du inte kommer att vara på plats och att du önskar denna möjlighet. Då skickar vi information till dig om hur du gör för att se föreläsningen.Laddar Karta...

Datum/Tid
2019-02-13
15:00 - 17:00

Plats
Högskolan Dalarna, Borlänge


Boka plats

Bokningen är stängd för denna aktivitet.

Back To Top
×Close search
Sök