skip to Main Content

EnergiCafé

Vill du ligga i framkant när det gäller energifrågor? Då bör du komma till vårt EnergiCafé 26 juni då det är dags för ett sommarspecial av EnergiCafé som vi anordnar tillsammans med EKC. Vi kommer att bjuda på gott fika men framförallt ett mycket intressant seminarium med Josef Jenni, en pionjär inom solenergiteknik.

När du kommer till vårt EnergiCafé får du lyssna till inspirerade föreläsningar som ligger rätt i tiden och du kommer även få möjlighet att prata med föreläsarna och våra experter Åke, Moa, Mats, Tina, Chris, Anna, Klaus, Desiree, Tomas, Rina, Hans Jonn Are, Ingemar, Maria och Martin.

Läs mer om EnergiCafé
Läs mer om EKC (EnergiKompetensCentrum)

15:00–15:15 Fika
15:15–16:00 Seminarium med Josef Jenni, Jenni Energietechnik AG
16:00–17:00 (ca) Fika och en fortsatt dialog

Hur kan solvärme lagras från sommar till vinter?

Josef Jenni har alltsedan han grundade sitt företag Jenni Energietechnik AG 1978 varit en pionjär inom solenergiteknik i Europa. Han har med stor passion arbetat för användning av solenergi i samhället och med sin idérikedom skapat många tekniska lösningar. Nu kommer han till Borlänge och ger ett seminarium där han delger idéer och erfarenheter från sin långa och intressanta karriär inom solenergibranschen. Han kommer berätta om teknik som möjliggör att hus kan värmas året runt med enbart solvärme och om hur solvärme kan lagras från sommar till vinter.

Mer om Josef Jenni och företaget Jenni Energietechnik hittar du på jenni.ch

Seminariet ges på engelska.

Fortsatt dialog och fika

Från 16:00 fortsätter vi att fika och för en fortsatt dialog. Hör av dig till Reine, rka@du.se, 070-942 88 72 om du har en fråga du vill ta upp.

Tid och plats

Högskolan Dalarna, Borlänge, Huvudbyggnaden, sal 322, 15:00 till ca 17.00

Livesändning

Den här föreläsningen kommer att streamas och det finns möjlighet att se den live även om du inte har möjlighet att vara på plats? Ange i din anmälan att du inte kommer att vara på plats och att du önskar denna möjlighet. Då skickar vi information till dig om hur du gör för att se föreläsningen.Laddar Karta...

Datum/Tid
2019-06-26
15:00 - 17:00

Plats
Högskolan Dalarna, Borlänge


Boka plats


Back To Top
×Close search
Sök