skip to Main Content

EnergiCafé

Vill du ligga i framkant när det gäller energifrågor? Då bör du komma till vårt EnergiCafé 10 oktober då det är dags för nästa EnergiCafé som vi anordnar tillsammans med EKC. Vi kommer att bjuda på gott fika och en mycket intressant föreläsning med Markus Svensson och Martin Clarstedt från Tillväxt och Tillsyn.

När du kommer till vårt EnergiCafé får du lyssna till inspirerade föreläsningar som ligger rätt i tiden och du kommer även få möjlighet att prata med föreläsarna och våra experter Åke, Moa, Mats, Tina, Chris, Anna, Klaus, Desiree, Tomas, Rina, Hans Jonn Are, Ingemar, Maria och Martin.

Läs mer om EnergiCafé
Läs mer om EKC (EnergiKompetensCentrum)

15:00–15:15 Fika
15:15–16:00 Föreläsning med Markus Svensson och Martin Clarstedt, Tillväxt och Tillsyn
16:00–17:00 (ca) Fika och en fortsatt dialog

Smörjmedel i kommunikationen

Praktiska råd för hur du kan förbättra dialogen om miljöfrågor och företagsutveckling. Föredraget är särskilt intressant för dig som arbetar inom mindre företag eller inom en kommun, med tillsynsfrågor och näringslivsutveckling. Tillväxt och Tillsyn är en förening som hjälper människor och kommuner att göra mer rätt, och inte bara mindre fel.

Martin och Markus är två av Sveriges flitigast anlitade föreläsare på ämnet företagsklimat. Deras kommuners arbete för att bygga tillit och beteendeförändringar har blivit ett föredöme för många kommuner, länsstyrelser och regioner.

Fortsatt dialog och fika

Från 16:00 fortsätter vi att fika och för en fortsatt dialog. Hör av dig till Reine, rka@du.se, 070-942 88 72 om du har en fråga du vill ta upp.

Tid och plats

Högskolan Dalarna, Borlänge, Huvudbyggnaden, sal 322, 15:00 till ca 17.00

Livesändning

Den här föreläsningen kommer att streamas och det finns möjlighet att se den live även om du inte har möjlighet att vara på plats? Ange i din anmälan att du inte kommer att vara på plats och att du önskar denna möjlighet. Då skickar vi information till dig om hur du gör för att se föreläsningen.Laddar Karta...

Datum/Tid
2019-10-10
15:00 - 17:00

Plats
Högskolan Dalarna, Borlänge


Boka plats

Bokningen är stängd för denna aktivitet.

Back To Top
×Close search
Sök