Toppfält: innehåll
digital Arbetsmarknadsdag

Arbetsmarknadsdagen 2022 – inbjudan studenter

Onsdagen den 30 mars är det dags för arbetsmarknadsdagen, den stora mötesplatsen för byggbranschen och studenterna vid Högskolan Dalarnas byggrelaterade utbildningar. Här får du chansen att knyta värdefulla kontakter med exempelvis potentiella arbetsgivare och för examensarbeten.

Med hänsyn till deltagarnas säkerhet i rådande omständigheter genomförs eventet digitalt. Vi värdesätter det personliga mötet även digitalt. Därför kommer vi erbjuda er studenter möjligheten att efter eventet träffa företag ni är extra nyfikna på i individuella samtal. Dessutom kommer dagen inledas med en föreläsning med syftet att ge er och företagen kommunikativa verktyg inför dagens möten.

Program

14:30 ByggDialog Dalarna hälsar välkomna
14:40 Samtals- och Intervjuteknik – Hansson & Partner
15:10 Parallella företagspresentationer
15:40 Paus
15:55 Parallella företagspresentationer
16:25 Parallella företagspresentationer
16:55 Summering och avslut

Individuella samtal

Syftet med de individuella samtalen är att ge möjlighet till ett mer avslappnat och personligt samtal mellan företag och student. Efter arbetsmarknadsdagen har ni ett dygn på er att spela in ett video CV där du berättar vilket företag du skulle vilja träffa och motiverar varför just du ska få chansen. Bland era bidrag väljer företagen sedan vilka de vill gå vidare till samtal med och kontaktar er för bokning av samtal.
Med detta upplägg hoppas vi kunna skapa ett komplett event med utrymme för de olika typer av interaktion och möten som erbjuds på ett fysiskt event.

Anmälan

OBS! Anmälan sker senast 2022-03-14.

Kostnader

Studenter medverkar kostnadsfritt under arbetsmarknadsdagen.

Varmt välkomna till Arbetsmarknadsdagen!Datum/Tid
2022-03-30
14:30 - 16:30


Boka plats


Knapp, skrolla upp
×sök
Sök