skip to Main Content

Why woodn´t you?

På grund av de ökade riskerna kopplat till Corona-pandemin och virussjukdomen Covid-19 har träbyggnadskonferensen flyttas till hösten. Det har varit stort intresse för träbyggnadskonferensen som var planerad att genomföras 1 april och datumet är ändrat till 7 oktober i samband med Formveckan Dalarna. Du som redan har anmält dig behöver inte anmäla dig igen och vi hoppas att det nya datumet ska fungera lika bra. Vid frågor och funderingar skicka ett mail till oss på info@byggdialogdalarna.se

– En konferens om träbyggnad

Borlänge kommun anordnar tillsammans med ByggDialog Dalarna och Länsstyrelsen en träbyggnadskonferens för att stärka träbyggandet i länet. Vi kan lova att det blir en riktigt givande dag som du inte vill missa.

Konferensen äger rum i ett Borlänge där fäbodar från 1300-talet vittnar om en lång tradition av träbyggnation, där kompetensen och råvaran finns. Vår i övrigt gedigna byggnadstradition måste anpassas till klimatet och jordens resurser. På den grunden bygger vi en plats för innovation och hållbarhet genom att samla branschens viktiga aktörer. Tillsammans kan vi gå mot det hållbara folkhemmet.

 ProgramLaddar Karta...

Datum/Tid
2020-10-07
09:00 - 16:30

Plats
Dalarna Science Park (Teknikdalen)


Boka plats


Back To Top
×Close search
Sök