Toppfält: innehåll
digital lunch

Zoom-lunch för studenter

Onsdag 21/4 bjuder Svevia in till zoom-lunch för studenter på byggprogrammen vid Högskolan Dalarna. En platschef och en arbetsledare berättar om Svevia, sig själva och projektet de är på just nu, förstärkning och ny sträckning av väg 293 norr om Borlänge. Ett vägprojekt som inte är ett vanligt vägprojekt, det innefattar även en del vattenjobb då ett erosionsskydd ska göras för att undvika att älven som ligger precis bredvid vägen breder ut sig och underminerar vägen.

Zoom-lunchen är i första hand är riktad mot studenter på byggingenjörsprogrammet och Byggteknik – Produktion och förvaltning, men studenter på Bygg- och samhällsplanerarprogrammet är naturligtvis också välkomna att vara med.

Svevia är entreprenören som har valt att specialisera sig på att bygga och sköta om vägar och infrastruktur. Med verksamhet i både Sverige och Norge, och en produktkatalog med allt ifrån skötsel av utemiljö till gigantiska infrastrukturprojekt, är det ett företag med stora framtidsmöjligheter för dig som vill jobba med vägar och infrastruktur. Svevia regionalt är även kända för att engagera sig i Högskolan Dalarnas byggteknikutbildningar och är frekvent närvarande vid arbetsmarknadsdagen, branschråd samt gästföreläsningar i kurser, och de har genom åren anställt många studenter efter avslutade studier.

Läs mer: www.svevia.se

Plats: ZOOM, länk skickas till anmälda deltagare

Sista anmälningsdag måndag 19/4Datum/Tid
2021-04-21
12:00 - 12:50


Boka plats


Knapp, skrolla upp
×sök
Sök