Toppfält: innehåll
digital lunch

Zoom-lunch med branschen

Måndag 17/5 bjuder Lugnet i Falun AB, Lufab, in till zoom-lunch för studenterna på byggteknikprogrammen vid Högskolan Dalarna. Anders Nordlund, t.f vd och fastighetschef, berättar om sin vardag i ett offentligt bolag som förvaltar och utvecklar ett av Europas mest kompletta idrottsanläggningar.

ByggDialog Dalarna välkomnar dig som studerar på Högskolan Dalarnas byggteknikprogram, Bygg- och samhällsplanering, Byggteknik – Produktion och förvaltning samt Byggteknik – Byggingenjörsprogrammet.

Lufab är ett kommunalt bolag som ägs av Falu kommun. Bolaget har uppdraget att äga, förvalta och utveckla fastigheter och anläggningar inom Lugnetområdet. Kärnverksamheten är fastighetsförvaltning med fokus på optimerad drift ur ett hållbarhetsperspektiv. Just nu byggs ett nytt badhus på området, ett projekt som påbörjades 2019 och ska vara klart sent 2022. Förutom många fastigheter är Lugnet nationalarena för skidor och backhoppning. Skid-vm har arrangerats här 1954, 1974, 1993 och 2015, och en ny ansökan för att söka skid-vm 2027 är på gång.

Ta chansen få ta veta mer om en stor och viktig del av byggsektorn, att förvalta och utveckla fastigheter och områden.

Läs mer: https://www.lugnet.se/

Plats: ZOOM, länk skickas till anmälda deltagare

Sista anmälning måndag 17/5 kl. 10

 Datum/Tid
2021-05-17
12:00 - 12:50


Boka plats


Knapp, skrolla upp
×sök
Sök