Toppfält: innehåll

För studenten

Via Studentbanken delar vi information med dig som studerar vid någon av Högskolan Dalarnas byggutbildningar. Vi har många kontakter med företag som ibland behöver lite extra hjälp. Det kan handla om att de har arbeten som kan passa för en student men också uppslag till examensarbeten och andra projekt där företag söker kontakter med studenter. Det här är en väldigt fin möjlighet för dig som student att skapa goda kontakter med näringslivet under din studietid.

För att registrera dig i Studentbanken måste du vara student vid någon av Högskolan Dalarnas byggutbildningar. Vi förbehåller oss rätten att rensa bort gamla studenter som avslutat sin utbildning och de som inte följer ovanstående.

Genom att du som student registrerar dig i Studentbanken godkänner du att dina uppgifter sparas för detta ändamål. Du kan när som helst återkalla detta godkännande genom att avanmälan dig. Det gör du genom att följa den länk/anvisning som kommer att finnas i varje utskick från oss.

Vi använder MailChimp som system för våra utskick och den information som du anger här kommer att lagras säkert i deras system.

Vill du komma i kontakt med studenter?

Läs mer och lämna dina förslag i ”Förslagslådan”

Har du frågor och funderingar är du alltid välkommen att kontakta vår Högskolelänk, Annica annica@byggdialogdalarna.se eller skicka ett mail till info@byggdialogdalarna.se

Kontaktuppgifter till ByggDialog Dalarna

* Obligatoriskt fält
Godkännande
Knapp, skrolla upp
×sök
Sök