Toppfält: innehåll
Projektledare

Vi söker, projektledare i energieffektivisering

ByggDialog Dalarna är en branschförening inom bygg- och fastighetsbranschen i Dalarna med 120 deltagande företag och organisationer. Vårt uppdrag är att initiera alla former av utvecklingsarbeten för att stimulera branschen att ligga i fronten av hållbar utveckling. Ett viktigt område i verksamheten är klimat- och energifrågor där vi bedriver projekt med ett stort antal aktiviteter. Vi genomför ett omfattande processinriktat arbete med god förankring i våra etablerade nätverk i branschen.

Om tjänsten

Som projektledare ingår du i ett kompetent team som tillsammans ansvarar för en helhet inom klimat- och energiområdet innehållande allt från energieffektivisering av byggnader, hållbara energisystem, utveckling och introduktion av nya verktyg och metoder. Som deltagare i vårt team bidrar du till att skapa nya processer och projekt utifrån de behov som identifieras.

Ditt arbete är självständigt och du kommer att arbeta med projektens samtliga skeden, allt från idé till genomföranden. Du kommer att finnas med i arbetsgrupper som också finns etablerade inom EU-projekt. I projekten svarar du för tidplaner, ekonomiska kalkyler, rapportering och uppföljning.

Din anställning är projektstyrd och pågår i första hand fram till och med år 2020 med god chans att omformas till en fast tjänst.

Vem är du?

För att lyckas i rollen som projektledare tror vi att du har en ingenjörsexamen exempelvis inom energi-, bygg- eller fastighetsbranschen. Vi värderar arbetslivserfarenheter inom området högt. För att vara en vass projektledare behöver du vara drivande, ha ordning och reda och ha lätt att växla mellan olika arbetsuppgifter. Du hanterar engelska språket även i skrift. Samtidigt som du ingår i en teambildning får du i projektledarrollen många kontakter och det är därför synnerligen viktigt att du är lyssnande och har lätt för samarbeten. Vi värdesätter olikheter och uppskattar ansökningar från dig som vill vara del i vår gemensamma utveckling och bidra med nya perspektiv på vår verksamhet.

Mer information

Känns tjänsten intressant? Har du ytterligare frågor är du varmt välkommen att kontakta Åke Persson tel: 070-325 3002 mail: ake@byggdialogdalarna.se. eller Maria Sten tel: 073-941 9410 mail: maria@byggdialogdalarna.se.

Sista ansökningsdagen är 2018-09-14.

Vad erbjuder vi?

Ett utvecklande arbete i ett av landets mest kraftfulla bygg- och fastighetskluster. Själva tycker vi att vi är ett starkt team och en viktig och betydande aktör inom branschen. Vårt kontor är placerat på Högskolan Dalarna i Borlänge, vilket är grunden för ett intimt och framtidsinriktat samarbete med akademin inom såväl utbildning som forskning. Vi har väl etablerade samarbeten med branschens företag och organisationer där man sluter upp i mottot: att ligga i fronten av hållbar utveckling för att göra goda affärer.

Sök jobbet!

Detta inlägg har 0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

8 + 6 =

Knapp, skrolla upp
×sök
Sök