Toppfält: innehåll

Byggdialog växer – välkommen Sarah!

Vi välkomnar med glädje vår nya kollega Sarah Wiklund till Byggdialog Dalarna. Sarah har sin bakgrund inom lön och HR men har på senare år specialiserat sig på jämställdhet. Delvis genom eget brinnande intresse men också genom förkovran inom ämnet och inom projektledning. Denna förkovran ledde till arbete i projektform inom jämställdhet hos tidigare arbetsgivare. Med detta med sig har Sarah mycket att bidra med till vårt team och Dalarnas byggbransch.

– Jag drivs av tanken att få vara med i en förändringsresa mot ett bättre samhälle och att våga prova nytt för att ta oss framåt. Hållbarhet i alla dess former intresserar mig men ett extra brinnande intresse har jag kring social hållbarhet i allmänhet och jämställdhet i synnerhet.
Jag tror att samverkan är nyckeln i alla hållbarhetsfrågor och det är ju ByggDialog Dalarnas hemmaarena. Det är en väldigt spännande och inspirerande arbetsplats!

När det gäller vårt arbete med jämställdhet kommer Sarah framför allt arbeta med nätverket Women Building Sweden.
– Det finns otroligt mycket vilja och driv i det nätverket, det är så himla roligt! Vi kan verkligen få saker att hända här.

Utöver arbetet med jämställdhet kommer Sarah, precis som de andra i teamet, vara involverad i det mesta kring våra projekt. Så vad ser hon mest fram emot?
– Det finns mycket jag ser fram emot. Att få jobba med det här härliga teamet, att få lära mig massor med nytt om både byggbranschen och om hållbarhet. Att träffa nya människor med driv kring frågorna och att tillsammans genomföra häftiga projekt som ligger i framkant.
Nu kör vi!

Vill du komma vidare med jämställdhetsarbete eller hållbarhetsfrågor, kontakta gärna Sarah.

Detta inlägg har 0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

14 − 2 =

Knapp, skrolla upp
×sök
Sök