Toppfält: innehåll

ByggDialog Dalarna är en ideell förening med fokus att ligga i fronten av hållbar utveckling. Vi är en branschförening för bygg- och fastighetssektorn i Dalarna med uppdraget att stötta och utveckla branschen mot ett mer hållbart byggande. Vi har en lång historia och har nyligen blivit utsedda till ett av länets starkaste kluster.

Bygg- och fastighetsbranschen står inför stora utmaningar när det gäller byggandet, klimat och miljöfrågor. Det är inte lätt att ensam hänga med i allt som händer oavsett om det gäller nya tekniska innovationer eller nya byggmetoder. Det är just det här som är grunden till ByggDialog Dalarna, ett forum där vi tillsammans kan stärka och utveckla branschen.

Det här är ByggDialog Dalarna

En ideell förening för bygg och fastighetsbranschen i Dalarna

Ett av länets starkaste kluster

Har ca 115 medlemmar, alltifrån kommuner till arkitekter, tillverkningsindustri, konstruktörer och byggfirmor

Arbetar för att stärka och utveckla bygg- och fastighetsbranschen mot ett mer hållbart byggande

Binder samman akademin, näringslivet och offentligheten

ByggDialog Dalarnas grundpelare

Samverkan och kommunikation

ByggDialog Dalarna är nätverket där branschen kan samlas, ha en dialog tillsammans, dela erfarenheter och lära av varandra. Vi skapar mötesarenor och samlar aktörer från hela byggkedjan genom en mängd olika aktiviteter.  

Kompetensförsörjning

Vi anordnar ett stort antal kompetenshöjande insatser för branschen. Vi har även ett nära samarbete med Högskolan Dalarna och de byggrelaterade utbildningarna. Vi anordnar mängder av aktiviteter där studenter och företag träffas och knyter kontakter.

Utveckling och innovationer

Branschen står inför stora utmaningar och behöver ständigt hänga med i utvecklingen.  Med hjälp av Byggdialogens innovationsarena försöker vi vända branschens utmaningar till möjligheter.

Knapp, skrolla upp
×sök
Sök