Toppfält: innehåll
Hållbart Byggande

Byggdialogen sätter hållbar innovation i fokus med nytt 3-årigt projekt

I en tid av växande hållbarhetsutmaningar är vi på Byggdialogen stolta att kunna meddela starten på ett ambitiöst projekt. I nära samarbete med Högskolan Dalarna, IUC Dalarna och branschaktörer är målet att nå en transformation av bygg och fastighetssektorn, detta genom att ta samverkan och innovationer till en ny nivå. Med julens goda nyheter om projektets godkännande i ryggen har vi nu fått en energifylld start på det nya året.

Projektet fokuserar på testmiljöer i vilka vi utarbetar en metodik för att identifiera, genomföra och implementera innovationer. Denna metodik kommer att prövas och förfinas tack vare praktisk tillämpning i nio testmiljöer genom hela projektperioden.

Vårt mål är stort – vi vill inte bara göra avtryck, vi vill lämna ett bestående arv. Projektet erbjuder oss i Dalarna möjlighet att nå framsteg inom hållbart byggande men också att strukturerat redogöra för hur vi tagit stegen tillsammans så att andra kan lära av vår resa. Med hjälp av projektets kvalitetssäkrade metodik hoppas vi att branschen kan ta nya kliv framåt och att den bidrar till en kollektiv kompetensutveckling och innovationskraft i branschen som helhet för att klara omställningen till en mer hållbar framtid. Vi är tacksamma för förtroendet som Regionen och Tillväxtverket visar oss genom att tro på projektet och ser fram emot att sätta i gång. Vi hoppas att ni är lika entusiastiska att få påbörja denna resa.

Tillsammans kan vi nå nya höjder och forma framtiden för vår bransch.

Håll ögonen öppna för våra kommande uppdateringar och bli en del av denna spännande resa!

 

Detta inlägg har 0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

15 + fyra =

Knapp, skrolla upp
×sök
Sök