Toppfält: innehåll

Examensmiddag och stipendieutdelning

Under föregående vecka hade vi glädjen att tillsammans med Stiftelsen Byggutbildning Star, VillaZero och byggprogrammen vid Högskolan Dalarna få läsa och bedöma exjobb samt dela ut stipendier till de främsta prestationerna vid byggstudenternas examensmiddag.

Det är verkligen en av årets höjdpunkter att få ta del av studenternas exjobb, många visar på stort intresse för utveckling och inte minst hållbar utveckling. Studenterna har med sina arbeten chans att få utmärkelsen ”bästa exjobb” och med sina betyg chans att vinna utmärkelsen ”bästa studieresultat”. Studenter från samtliga byggprogram är med i kampen om stipendier – Bygg- och samhällsplanerarprogrammet, Byggteknik – Produktion och förvaltning, Byggingenjörsprogrammet och Magisterprogrammet i Energieffektivt byggande. Studenternas arbeten bedöms utifrån akademisk höjd, innovationsgrad och branschnytta. För andra året i av två var även VillaZero med och delade ut stipendie i hållbarhet till ett av exjobben, med på plats fanns därför Gunnar Jonsson (Fiskarhedenvillan) och Gabriella Hagman (Mondo Arkitekter) för att dela ut priset.

I den första bilden syns samtliga stipendiater förutom Sanna Glans (bästa exjobb tillsammans med Marica Jarl och bästa studieresultat) som tyvärr inte hade möjlighet att medverka under middagen. Från vänster: Viktor Olsson (VillaZeros hållbarhetsstipendium), Marica Jarl (bästa exjobb), Rozana Abd Alahad (bästa exjobb), Lovisa Mathisen (bästa studieresultat) och Matilda Dahlberg (bästa studieresultat). Vi ser även soliga bilder från den inledande årliga byggtävlingen med geléhallon och grillpinnar under minglet samt bilder på avgångsklasserna.

Avslutningsvis vill vi rikta ett stort grattis till alla er studenter som tagit er examen, ett lite extra stort grattis till stipendiaterna och önska er alla ett stort lycka till och välkomna ut i branschen!

Önskar ByggDialog Dalarna, Stiftelsen Byggutbildning Star, VillaZero och Högskolan Dalarna

Detta inlägg har 0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tretton + fyra =

Knapp, skrolla upp
×sök
Sök