Toppfält: innehåll

Stolt att bo i Krylbo!

Rasade skorstenar, tak som läker in vatten, lägenheter med fukt- och mögelskador och oisolerade vindar. Ja man kan lugnt påstå att utmaningarna är många i de 40 flerfamiljshus som Krylbohus förvärvat. Det hindrar inte Anders Fredriksson VD på Krylbohus utan han ser det som en spännande utmaning med en vision att sätta Krylbo på kartan.

– Hyresgästerna ska känna stolthet att bo i Krylbo, säger Anders.

För att nå dit krävs ett stort detektivarbete för att kartlägga och visualisera områdena och hitta lösningar på de brister i beståndet som identifieras. Området är kraftigt nergånget och redan hösten 2019 började omfattande kartläggningar och renoveringar. Sakta men säkert börjar Krylbohus få greppet om sitt bestånd och optimismen att klara sin vision har börjat tändas. Det är dock väldigt långt kvar innan Anders är nöjd.

Krylbohus har mer än dubblat sin arbetsstyrka sedan starten och de har inlett samarbeten med både socialtjänst och polis för att hjälpa de boende att känna sig trygga i området. Dessa omfattande renoveringar och samarbeten har lett till en ökad efterfrågan på lägenheter i området och i vissa delar är det kö för att få en lägenhet hos Krylbohus.

EFFECT4buildings

Detta inlägg har 0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sex + fyra =

Knapp, skrolla upp
×sök
Sök