Toppfält: innehåll
Kvinna Som Föreläser Inför En Grupp Människor

Women Building Sweden och Årets Företagsledare 2022

Idag samlades medlemmar ur nätverket Women Building Sweden i Näringslivets hus i Falun. Över en kopp kaffe och frukostmacka hade de möjlighet att nätverka och lyssna på en efterlängtad föreläsning.

Föreläsare var Gabriella Hagman, nätverksledare för WBS och VD på Mondo Arkitekter. Hon berättade om drömmen som gick i uppfyllelse – att tilldelas priset Årets Företagsledare 2022. En utmärkelse hon kammade hem under Stjärngalan i början av året. Hennes berättelse hade sin tyngdpunkt i den resa genom yrkeslivet som tog henne dit.

Det var både inspirerande och känslosamt att lyssna på Gabriella som på ett ödmjukt och öppenhjärtigt sätt delade med sig av sina tankar om livet, jobbet, dåtid, nutid och framtid. Om hur hon upplevde att vara kvinna i yrkeslivet då och hur hon upplever det nu. Om att vara en förebild med viljan att göra avtryck. Hon berättade om ledarskap med fokus på mjuka värden och därmed stor omsorg för medarbetare, vilket hon menar är en stor del av receptet till hennes framgång.

Föreläsningens öppenhjärtighet speglade känslan i nätverksträffen som i sin helhet bjöd på ett varmt och personligt samtalsklimat.

Vill du veta mer om Women Building Sweden och Byggdialog Dalarnas arbete för en jämställd byggbransch? Kontakta gärna Sarah Wiklund.

Detta inlägg har 0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre × ett =

Knapp, skrolla upp
×sök
Sök