Toppfält: innehåll

Byggdialogens årsstämma genomförd

Den 25e maj gick årsstämman av stapeln på plats i Dalarna Science Park.

Året 2022 går till historien som ett år under förändring med ett internt fokus genom grupp och verksamhetsutveckling. Arbetet med temagrupper har varit centralt. Stort fokus har också varit på VillaZero och jämställdhet i branschen.

Under stämman presenterade sig Byggdialogens TF verksamhetsledare – Dan Gustafsson. Han kommer att leda verksamheten tills rekryteringsprocessen är klar och ny verksamhetsledare finns på plats då Simon Strömqvist valt att gå vidare till nya utmaningar utanför organisationen. Dan är inhyrd från IUC Dalarna och är bekant med Byggdialogen sedan tidigare.

Fokus direkt efter stämman blir planering inför kommande projektansökan som skall svara mot utvecklingsbehov i bygg- och fastighetsbranschen. Stämman enades kring att involvera personer ur Byggdialogens temagrupper för att fånga upp medlemsperspektiven kring prioriteringar i kommande projekt.

Byggdialogen har fortsatt en stark och engagerad styrelse. Jan Hedberg sitter kvar på ordförandeposten ett år till. Tillsammans gör nu styrelsen ett grundligt arbete genom uppdatering av verksamhetsplanen vilket ska bädda för en tydlig riktning och styrning för verksamheten framgent.

Protokoll från mötet
Dagordning-stämma 2023
Verksamhetsberättelse 2022
Verksamhetsplan 2021-2022
Årsredovisning ByggDialog Dalarna 2022
Revisionsberättelse 2022
Bilaga 6
Protokoll Årsstämma ByggDialog Dalarna 2023-05-25

 

Detta inlägg har 0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 × 3 =

Knapp, skrolla upp
×sök
Sök