Toppfält: innehåll

Byggdialog har ett nära samarbete med
Högskolan Dalarna och i synnerhet
med bygg- och energiutbildningarna.

För att knyta branschen och studenterna, framtidens kompetens, närmare varandra ordnar vi ett stort antal aktiviteter mellan företag/organisationer och studenter årligen t.ex. arbetsmarknadsdag, praktikplatser och byggfikan.

Vill ni ha kontakt med studenterna på bygg- och energiutbildningen? Hör av er så hjälper vi er.

kaplastavar

Exempel på aktiviteter

Byggfika

Vill ni marknadsföra och göra ert företag välkänt för studenterna eller har ni t.ex. behov av sommarjobbare inför sommaren? Då är byggfika ett utmärkt tillfälle.

Byggfika är ett avslappnat möte där ett företag äter frukost/fikar tillsammans med studenterna samtidigt som företaget under ca 45 min kan berätta om sig själv.

Det är en mycket uppskattad aktivitet som vanligtvis ger goda kontakter och spännande diskussioner.

Byggfika kan ordnas både på förmiddagar eller eftermiddagar. Antingen bjuder vi in alla studenterna på de olika byggprogrammen eller anpassar vi efter den målgrupp ni är mest intresserade av.

Företaget står för frukost/fika till studenterna, vi hjälper till med inbjudningar, anmälningar och lokalbokning.

Låter det intressant? Hör av er så berättar vi mer.

Spagetti Bridge Competition

I början av varje hösttermin välkomnar vi alla nya studenter på byggprogrammen genom den fartfyllda och roliga tävlingen Spagetti Bridge Competition.

Företag och studenter mixas i lag och tävlar tillsammans i brobygge av spagetti. Aktiviteten är mycket uppskattad och garanterar mycket skratt och täta kontakter mellan företag och studenter.

Vill du och ditt företag vara med? Hör av dig så ordnar vi det.

Tidsaxel, studentaktiviteter

Se en översikt över de aktiviteter som ByggDialog Dalarna är med och arrangerar för studenterna vid Högskolan Dalarnas byggutbildningar.

Knapp, skrolla upp
×sök
Sök