Toppfält: innehåll

ByggDialog Dalarna har ett nära samarbete med Högskolan Dalarna och i synnerhet med bygg- och energiutbildningarna.

För att knyta branschen och studenterna, framtidens kompetens, närmare varandra ordnar vi ett stort antal aktiviteter mellan företag/organisationer och studenter årligen t.ex. arbetsmarknadsdag, praktikplatser och byggsnack.

Vill ni ha kontakt med studenterna på bygg- och energiutbildningen? Hör av er så hjälper vi er!

ByggDialog Dalarna:
Annica Granberg
Hampus Stendahl

kaplastavar

Exempel på aktiviteter

Byggsnack

Vill ni marknadsföra er och göra ert företag välkänt för studenterna eller har ni t.ex. behov av arbetskraft inför sommaren? Då är Byggsnack ett utmärkt tillfälle. Det är en mycket uppskattad aktivitet som vanligtvis ger goda kontakter och spännande diskussioner.

Målet med Byggsnack är ett avslappnat möte där ett företag äter/fikar tillsammans med studenterna samtidigt som företaget under ca 45 min kan berätta om sig själv.

Byggsnack kan ordnas både på förmiddagar eller eftermiddagar. Antingen bjuder vi in alla studenterna på de olika byggprogrammen eller så anpassar vi efter den målgrupp ni är mest intresserade av.

Företaget står för frukost/fika till studenterna, vi hjälper till med inbjudningar, anmälningar och lokalbokning.

Låter det intressant? Hör gärna av er så berättar vi mer och bollar idéer!

Arbetsmarknadsdag

Under Arbetsmarknadsdagen får företag och studenter möjlighet att knyta värdefulla kontakter. Kanske finner du din kommande arbetsgivare eller medarbetare? Kanske en idé till exjobb eller en utvecklande praktikplats?

Vi arbetar för en bred representation från branschen med både bredd och djup i utbudet av aktörer, allt för att möjliggöra att just du hittar det som leder dig framåt och inspirerar. Tar du aktivt del av innehållet finns goda chanser till nya perspektiv på och ingångar i byggbranschen.

Basen i arbetsmarknadsdagen är en form av mässa där deltagande företag välkomnar dig för samtal i sin monter. Kopplat till detta sker även föreläsningar och presentationer i salar för de som vill ha en djupare inblick i ett ämne eller en organisation.

Kontakta oss gärna om du har någon spännande idé eller fundering kring Arbetsmarknadsdagen!

Knapp, skrolla upp
×sök
Sök