Toppfält: innehåll

Speeddejting för ökad innovation

Har du en idé du skulle vilja testa inom bygg och fastighetssektorn men saknar en partner eller en specifik kompetens för att genomföra den? Skicka in din idé till oss och boka in detta evenemang! Kanske kan denna dag hjälpa dig att finna den saknade pusselbiten i just ditt projekt. Under vår speeddejting har du möjlighet att berätta om din idé och höra om andras. På så vis kanske du hittar en partner att realisera idén tillsammans med. Våga ta steget, träffa likasinnade och hitta potentiella samarbetspartners!

Inom ramen för vårat projekt Effektivare testmiljöer för bygg- och fastighetssektorn får vi in en mängd spännande och innovativa idéer, många med potential att bli intressanta testbäddar. En del av dem saknar dock den rätta samarbetspartnern för att förverkligas. Under detta evenemang kommer några av dessa framstående idéer presenteras, idéer som vi tillsammans i branschen kan förädla ytterligare. Du får chansen att delta i en speeddejting-session där diskussionerna kan fördjupas och relationer stärkas och etableras. Det kommer även finnas möjlighet för dig som har ytterligare testbäddsidéer att lyfta och diskutera dessa med andra.

Hur gör jag för att anmäla min idé? Idéer mottages av Annica via mail eller telefon!

Mer information om dagen som exempelvis agenda och plats kommer inom kort, men anmäl dig till evenemanget redan nu!Karta Otillgänglig

Datum/Tid
2024-10-17
13:00 - 16:30


Boka plats

Biljetter

Registreringsinformation

Booking Summary

1
x Standardbiljett
kr0,00
Totalpris
kr0,00
Knapp, skrolla upp
×sök
Sök