Toppfält: innehåll
Människor minglar på mässa runt montrar

Arbetsmarknadsdagen 2023 – Save the date

Den 7 februari är det åter dags för den årliga Arbetsmarknadsdagen där studenterna på Högskolan Dalarnas byggutbildningar möter byggbranschen under en eftermiddag. Det speciella med detta tillfälle är att det är exklusivt för byggstudenterna och byggbranschen vilket innebär att endast dessa studenter och aktörer finns på plats. Det skapar en miljö där utbytet blir stort. Ta chansen att knyta värdefulla kontakter!

Vi uppmanar er att möta varandra både i det som ligger nära och lite längre bort. Naturligtvis är det stora målet för båda partnerna att hitta framtida medarbetare och arbetsgivare. Kom samtidigt ihåg att vägen dit kan gå genom exempelvis sommarjobb, praktikplats eller exjobb så ta chansen att bygga relationer långsiktigt och lära känna varandra även under studietiden.

Studenter från följande program är inbjudna: Bygg- och samhällsplanerarprogrammet, Byggteknik – Produktion och förvaltning, Byggteknik – Högskoleingenjörsprogram samt Magisterprogram i Energieffektivt byggande.

Mer information och anmälan kommer här inom kort!

Har du någon fundering kring Arbetsmarknadsdagen, hör av dig till Hampus så bollar vi dina tankar!

ByggDialog Dalarna arbetar med detta inom ramarna för samverkan med Högskolan Dalarna, läs mer om samverkan med högskolan här.Laddar Karta...

Datum/Tid
2023-02-07
12:30 - 17:00

Plats
Högskolan Dalarna, Borlänge


Boka plats

Biljetter

Registreringsinformation

Student
Företag

Knapp, skrolla upp
×sök
Sök