Toppfält: innehåll
Människor minglar på mässa runt montrar

Arbetsmarknadsdagen 2023

Tisdagen den 7 februari är det dags för arbetsmarknadsdagen, den stora mötesplatsen för byggbranschen och studenterna vid Högskolan Dalarnas byggrelaterade utbildningar. Här får byggstudenter och byggbranschen träffas för att knyta värdefulla kontakter.

Arbetsmarknadsdagen genomförs som en minimässa på Högskolan Dalarna Campus Borlänge där företag och organisationer ställer ut med montrar. Förutom att mingla runt på mässan kommer det även erbjudas möjlighet att ta del av presentationer från företag i anslutning till mässan. Inbjudna är bolag inom bygg- och fastighetsbranschen i hela Dalarna och studenter från byggprogrammen på både grund- och avancerad nivå:

Bygg- och samhällsplanerarprogrammet
Byggteknik – Produktion och förvaltning
Byggteknik – Högskoleingenjörsprogram
Master Programme in Energy Efficient Built Environment

Det speciella med detta tillfälle är att det är exklusivt för byggstudenterna och bygg- och fastighetsbranschen vilket innebär att endast dessa studenter och aktörer finns på plats. Det skapar en miljö där utbytet blir stort. Vi uppmanar er att möta varandra både i det som ligger nära och lite längre bort. Kom ihåg att vägen mot ett drömjobb eller en riktigt bra rekrytering kan gå genom exempelvis ett sommarjobb, en praktikplats eller ett exjobb. Så ta chansen att bygga relationer långsiktigt och börja lära känna varandra redan nu!

Program

12:30-14:00 Branschråd (endast företag och högskolan)
14:30-14:40 Högskolan Dalarna och ByggDialog Dalarna hälsar välkomna
14:40-15:00 Föreläsning – Tips och inspiration på väg mot drömjobbet 
15:00-16:55 Mässa och presentationer från företag
16:55-17:00 Tack för idag

Branschråd

Dagen för företagen och Högskolan Dalarna börjar med det årliga branschrådet. Där träffas högskolan och branschen för att uppdatera varandra om läget och föra en dialog kring samverkan.

Inbjudan branschråd 2023

Arbetsmarknadsdagen

Vid klockan 14:30 startar dagen för er studenter. Vi börjar med att hälsa alla välkomna på scenen utanför biblioteket, där får vi också en föreläsning med tips och tricks riktade till er som är i startgroparna av er karriär. Med det i ryggen börjar sedan mässan med montrar i entré-korridoren och utanför biblioteket. Fika kommer att serveras i anslutning till denna. Under eftermiddagen kommer också företag ha möjlighet att hålla presentationer för grupper av studenter. Schema för detta publiceras i anslutning till dagen.

Anmälan

Anmälan för både företag och studenter sker i formuläret längre ner på denna sida. Om du som företag vill hålla en företagspresentation utöver att medverka med monter på mässan så anmäler ni det via mail till Hampus. OBS! Anmälan sker senast 2023-02-03.

Kostnader

Studenter medverkar kostnadsfritt under arbetsmarknadsdagen. Medverkan vid branschrådet och arbetsmarknadsdag är kostnadsfritt för företag som är medlemmar i ByggDialog Dalarna. Är ni inte medlemmar är kostnaden 3000:-.

Schemabrytande

Arbetsmarknadsdagen är en frivillig men schemabrytande aktivitet för alla byggstudenter. Arbetsmarknadsdagen i schemat.

Varmt välkomna till Arbetsmarknadsdagen!

Har ni funderingar är ni varm välkomna att kontakta Hampus på ByggDialog Dalarna.

ByggDialog Dalarna arbetar med detta inom ramarna för samverkan med Högskolan Dalarna, läs mer om samverkan med högskolan här.Laddar Karta...

Datum/Tid
2023-02-07
12:30 - 17:00

Plats
Högskolan Dalarna, Borlänge


Boka plats

Bokningen är stängd för denna aktivitet.

Knapp, skrolla upp
×sök
Sök