Toppfält: innehåll

Frukostmöte: Visualisering av koldioxidutsläpp i byggnader

Structor Byggteknik i Dalarna står värd för ett frukostmöte kring koldioxidutsläpp i byggnader.

Byggbranschen står inför stora förändringar för att uppnå globala miljömål. Under frukostmötet visualiserar vi byggnaders utsläpp av växthusgaser och diskuterar hur vi kan stödja beställare och entreprenörer att klara framtida gränsvärden i klimatdeklarationen. Med oss denna morgon är också Jonn Are Myhren från Högskolan som presenterar ett nytt spännande projekt om återbruk av stommaterial.

Vi kommer presentera hur man visuellt kan identifiera utsläppstunga byggnadsdelar i ett tidigt skede i projekteringen. Detta för att hjälpa beställare och entreprenörer till medvetna val men även för att klara gränsvärden i klimatdeklarationen som föreslås implementeras redan 2025. Vi ser detta som ett fantastiskt tillfälle att samla dalarnas byggbransch för att tillsammans utforska och diskutera hur kommande miljökrav kan stärka vår konkurrenskraft lokalt.

Frukosten serveras kl. 7.30 och presentationen drar i gång 7.40 så se till att vara där i tid. Efter mötet finns möjlighet att mingla och knyta kontakter med andra branschkollegor och/eller diskutera elitidrott med någon av oss som presenterar…

Plats: Näringslivets hus/Gamla elverket, Falun (rum: demokraten)
Adress: Ölandsgatan 8, 791 60 Falun

Varmt välkommen med din anmälan.Karta Otillgänglig

Datum/Tid
2024-04-11
07:30 - 09:00


Boka plats

Bokningen är stängd för denna aktivitet.

Knapp, skrolla upp
×sök
Sök