Toppfält: innehåll

Introdag för nya studenter

Tisdagen den 29 augusti är det dags att välkomna de nya studenterna vid Högskolan Dalarnas byggprogram till deras nya resa in i studier och förhoppningsvis även bygg- och fastighetssektorn i Dalarna. Vi finns på plats tillsammans med några av er medlemmar och tidigare studenter!

Studenterna börjar sina studier på Bygg- och samhällsplanerarprogrammet, Byggteknik – Produktion och förvaltning samt Byggteknik – Högskoleingenjörsprogram. Under dagen får de en introduktion till ByggDialog Dalarna där vi berättar om vårat arbete tillsammans med er medlemmar och vad vår samverkan innebär för dem som studenter. De får också lyssna till tidigare studenter som nu är ute och arbetar i branschen om deras resa och erfarenheter. Det blir också ett antal studiebesök och lära-känna aktiviteter.

Vi ser fram emot att tillsammans med er välkomna och inspirera morgondagens stjärnor!

Introduktionsdagen riktar sig till de studenter som börjar sina studier på Högskolan Dalarnas byggrelaterade utbildningar. Den arrangeras av ByggDialog Dalarna tillsammans med Högskolan Dalarna. Har du en spännande idé eller fundering är du välkommen att kontakta Hampus.

 Karta Otillgänglig

Datum/Tid
2023-08-29
08:30 - 16:30


Knapp, skrolla upp
×sök
Sök