Toppfält: innehåll

Tack alla män, nu tar vi nästa steg tillsammans!

Women Building Sweden bjuder in till en inspirerande eftermiddag med flera föreläsningar på temat jämställdhet i byggbranschen som ett nästa steg efter Dalauppropet. Ta chansen att lyssna på bland andra Byggchefernas ordförande Jeanet Corvinius, som har skrivit artikeln Tack, alla män – nu går vi vidare tillsammans | Byggvärlden (byggvarlden.se)

Jeanet Corvinius kommer till oss och delar med sig av kunskap och verktyg för hur vi tillsammans kan nå en bättre, mer jämställd byggbransch. Peab gör oss äran att presentera sin kampanj Byggåret. Vi kommer även att ha representanter från andra företag med oss som berättar om sina initiativ och sitt arbete kring ämnet. Vi lyssnar till goda exempel och diskuterar tillsammans hur vi tar nästa steg.

Detta är en uppföljning på ”Dalauppropet” – artikeln som över 80 företagsledare i byggbranschen i Dalarna skrev under i november 2022 och där många står i startgroparna och vill göra mer för en jämställd byggbransch. Med denna eftermiddag vill vi inspirera och visa på goda exempel så att fler företag kan få hjälp med det arbetet. Läs mer om Dalauppropet och ta del av artikeln här: Dalaupprop för en jämställd byggbransch | ByggDialog Dalarna

Visst står väl du för en jämställd byggbransch? Ta då chansen att delta denna eftermiddag och hjälp till att föra arbetet framåt.

Agenda för dagen

Varmt välkommen!

Med vänlig hälsning,
Women Building Sweden

 

 

Har ni funderingar är ni varmt välkomna att kontakta Sarah på ByggDialog Dalarna.Laddar Karta...

Datum/Tid
2023-03-07
13:15 - 16:00

Plats
Ljusgården, Dalarna Science Park


Boka plats

Bokningen är stängd för denna aktivitet.

Knapp, skrolla upp
×sök
Sök