Toppfält: innehåll

Webbinarium – Schysta verktyg för jämställdhet och inkludering

Varje människa vill känna sig inkluderad, värdefull och sedd. Genom att jobba för jämställdhet och inkludering i ert dagliga arbete ökar ni bland annat lönsamheten, får fler att trivas på jobbet och blir redo för framtidens krav. 

ByggDialog Dalarna tillsammans med Women Building Sweden bjuder in till ett webbinarium med fokus på verktyg och konkreta tips för att arbeta med jämställdhet och inkludering.  Detta är ett steg i initiativet Dalauppropet för en jämställd Byggbransch.

Var: Digitalt (Länk till webbinariet skickas ut till de som anmält sig)
Sista anmälningsdag: 27 maj

Program:

Ett jämställt Dalarna – Länsstrategi för jämställdhet. Ellinor Snickars, Länsstyrelsen Dalarna.
En ny strategi är framtagen för att Dalarna ska bli mer jämställt. Lyssna till Ellinor Snickars som berättar om strategin och ger en bild om läget i Dalarna när det kommer till jämställdhet.

schyst.se – en kunskapsbank som hjälper dig gå från ord till handling. Elin Appel, Paper Province och Katarina Nordmark, Region Värmland
En interaktiv halvtimme där vi kommer att gå igenom några av de verktyg och tips som finns på schyst.se. Låt oss guida er genom den digitala kunskapsbanken schyst.se och inspirera er till hur ni kan ta nästa steg på er förändringsresa.

Schyst.se är framtaget av Region Värmland i samarbete med IUC Stål & Verkstad, Compare och Paper Province.

Varmt välkomna!Karta Otillgänglig

Datum/Tid
2024-05-29
08:00 - 09:00


Boka plats

Bokningen är stängd för denna aktivitet.

Knapp, skrolla upp
×sök
Sök