Toppfält: innehåll

Välkommen på öppet temagruppsmöte i Byggekot!

Byggekot är en temagrupp inom ByggDialog Dalarna som står för ett unikt samarbete där aktörer från hela byggkedjan samlas för att gemensamt utforska och främja återbruk inom bygg- och fastighetssektorn. Gruppen välkomnar nu hela Dalarnas bygg- och fastighetssektor till ett öppet möte den 16 maj. Ett centralt tema och diskussionspunkt för mötet kommer att vara tillgången till en digital plattform, ett ämne som identifierats vara avgörande för att komma vidare i arbetet med cirkularitet.

Agenda

Frukostmöte
Vi inleder dagen med en återblick på de insikter och diskussioner som framkom under Byggekots frukostmöte i mars. Vi delar med oss av våra lärdomar om branschens nuvarande behov och de utmaningar som måste övervinnas för att skala upp återbruksarbetet.

Palats
Johan Croneryd, Upphandlingsstrateg på Tunabyggen, presenterar Palats, en digital plattform som är central för Tunabyggens hållbarhetsstrategi. Palats effektiviserar återbruk genom att förenkla inventering och hantering av material, vilket är både kostnadseffektivt och bidrar till betydande klimatbesparingar.

Workshop
Som avslutning kommer vi gemensamt att utforska vad som behövs för en framgångsrik digital återbruksplattform. För att detta ska bli framgångsrikt behövs en plattform som alla aktörsled vill och kan använda effektivt i sin verksamhet. Därför är just din input avgörande för att lyfta vårt regionala återbruksarbete till nästa nivå.

Datum: 16 maj 2024
Tid: kl. 10-12
Plats: Lugnetvägen 20, 791 31, Falun. Vi kommer hålla till i konferensrummet ”Stora konferensen” i Stora Enso-huset på Lugnet i Falun (entrédörren som det står ”Lugnetvägen 20” på, 1 trappa upp).
Anmälan: i formuläret nedan, senast måndag 13 maj

Varmt välkommen!Laddar Karta...

Datum/Tid
2024-05-16
10:00 - 12:00

Plats
Stora Enso-huset


Boka plats

Bokningen är stängd för denna aktivitet.

Knapp, skrolla upp
×sök
Sök