Toppfält: innehåll

Save the date – Arbetsmarknadsdagen 2024

Studerar du bygg eller samhällsplanering vid Högskolan Dalarna och vill träffa företag i branschen eller söker du engagerade medarbetare till din organisation inom bygg- och fastighetssektorn?  Den 20e februari är det dags för byggämnets och byggbranschens egna arbetsmarknadsdag där studenter och företag får träffas för att knyta värdefulla kontakter.

Arbetsmarknadsdagen genomförs som en minimässa med fika och mingel där företag och organisationer ställer ut med montrar. Förutom att mingla runt på mässan kommer det även erbjudas möjlighet att ta del av presentationer från företag i anslutning till mässan. Inbjudna är företag och organisationer inom bygg- och fastighetsbranschen i hela Dalarna samt studenter från byggprogrammen på både grund- och avancerad nivå:

Bygg- och samhällsplanerarprogrammet
Byggteknik – Produktion och förvaltning
Byggingenjörsprogram
Master Programme in Energy Efficient Built Environment

Program & Plats

Detta är en Save the date för eftermiddagen den 20 februari 2024 kl. 13:00-16:00. Vi ber att få återkomma med ett detaljerat program längre fram, men vi vill gärna att ni anmäler er redan nu! Arbetsmarknadsdagen kommer som vanligt att arrangeras i lämplig lokal i Borlänge, vi kommer att återkomma med lokal så snart den är beslutad.

Företagspresentationer

Vi vill ha er som företagspresentatör! I anslutning till mässområdet kommer det att finnas en föreläsningslokal där företag har möjlighet att hålla en kortare presentation om sin verksamhet. Ta chansen att i lugn och ro prata med ett antal studenter lite avskilt från mässans sorl. Ni kommer att ha cirka 15 minuter till förfogande, antalet platser för detta är begränsat, så först till kvarn, skriv ”företagspresentation” i kommentarsfältet i anmälan för att boka er plats!

Kostnader & Anmälan

Studenter medverkar kostnadsfritt. Företag som är medlemmar i ByggDialog Dalarna medverkar även de kostnadsfritt. Är ni som företag inte medlemmar är kostnaden 3000:-. Anmälan för både företag och studenter sker i formuläret längre ner på denna sida.

Välkomna till Arbetsmarknadsdagen!

Har ni funderingar är ni varmt välkomna att kontakta Annica på ByggDialog Dalarna.

ByggDialog Dalarna arbetar med detta inom ramarna för samverkan med Högskolan Dalarna, läs mer om samverkan med högskolan här.Karta Otillgänglig

Datum/Tid
2024-02-20
13:00 - 16:00


Boka plats

Biljetter

Registreringsinformation

Student
Företag

Booking Summary

1
x Standardbiljett
kr0,00
Totalpris
kr0,00
Knapp, skrolla upp
×sök
Sök