Toppfält: innehåll

Arbetsmarknadsdagen 2024 – Nytt upplägg!

Den 20e februari är det dags för byggämnets och byggbranschens egna arbetsmarknadsdag där studenter och företag får träffas för att knyta värdefulla kontakter.

Då det just nu är färre studenter på programmen har vi valt att göra en ny variant av arbetsmarknadsdagen. Fokus är, som alltid, att skapa en mötesarena för företag och studenter med möjlighet att knyta nya kontakter men vi har nu valt att frångå den annars typiska mäss-varianten till fördel för mingel under enklare former. 

Inbjudna är företag och organisationer inom bygg- och fastighetsbranschen i hela Dalarna samt studenter från byggprogrammen på både grund- och avancerad nivå:

Bygg- och samhällsplanerarprogrammet
Byggteknik – Produktion och förvaltning
Byggingenjörsprogram
Master Programme in Energy Efficient Built Environment

Program & Plats

Datum: 20 feb 2024
Lokal: Dalarna Science Park, Borlänge, Ljusgården (rak in i huvudentrén förbi receptionen)
Tid: 13:00 – 15:00 

13:00 – 13:15 Välkommen 
13:15 – 13:50 ”Finns i Byggsjön” – Frågestund studenter/företag
Ett ypperligt tillfälle för studenter och företag att lära känna varandra under avslappnade och roliga former med ett antal förutbestämda frågor. 
13:50 – 14:30 Fika och mingelbingo
Studenterna får i uppdrag att hitta någon bland företagen som stämmer in på påståendena. Först till Bingo får ta emot pris på scenen.
14:30 – 14:45 Avslutning o bingovinnare 

kaplastavar

Praktisk info för dig som företagsrepresentant:
Då enklare former gäller det här året behövs ingen monter. Ta gärna med beach-flagga och/eller roll-up. Det är såklart också välkommet och uppskattat med giveaways.
Under aktiviteten ”Finns i byggsjön – Frågestund studenter/företag” kommer det finnas ett antal förutbestämda frågor som ni kan ställa till studenterna och som studenterna kan ställa till er. Självklart är det ok att ta tillfället i akt och ställa egna frågor också. 

Praktisk info för dig som student:
För att ni ska kunna förbereda er på bästa sätt inför dagen, så kommer de frågor som företagen kan ställa till er under aktiviteten ”Finns i Byggsjön” att skickas ut till er i förväg. Det är självklart också ok att ställa egna frågor till företagen, så fundera gärna vad just du är nyfiken på och ta tillfället i akt och fråga. 

Kostnader & Anmälan

Studenter och företag medverkar kostnadsfritt. Anmälan sker via formuläret nedan, sista anmälningsdag är 12 feb. Begränsat antal platser!

Välkomna till Arbetsmarknadsdagen!

Har ni funderingar är ni varmt välkomna att kontakta Annica på ByggDialog Dalarna.

ByggDialog Dalarna arbetar med detta inom ramarna för samverkan med Högskolan Dalarna, läs mer om samverkan med högskolan här.Karta Otillgänglig

Datum/Tid
2024-02-20
13:00 - 15:00


Boka plats

Bokningen är stängd för denna aktivitet.

Knapp, skrolla upp
×sök
Sök