Toppfält: innehåll

Frukostmöte – SmartMass

Välkomna på frukostmöte hos Tyréns med ämnet masshantering. Den nya tjänsten SmartMass hjälper dig att tydligt se och utvärdera olika alternativ för hantering av jordmassor. En viktig pusselbit för mer hållbara projekt!

Vill du synliggöra hur du skulle kunna minska klimatpåverkan och samtidigt sänka kostnaderna gällande masshantering i dina projekt? SmartMass är en unikt utvecklad tjänst som bygger på smarta beräkningar för att minska klimatpåverkan (CO2e) och sänka kostnaderna (SEK) för masshantering i samband med anläggningsarbeten i byggskedet. Målet är att fler aktörer enklare ska kunna visualisera alternativa lösningar för att skapa en mer hållbar bransch.

Du får en introduktion till tjänstens bakgrund och grundläggande principer, exempel från verkligheten samt möjlighet att diskutera och ställa frågor.

Mötet blir i hybridform, du kan delta digitalt via Teams eller fysiskt på plats hos Tyréns i Borlänge. Notera i anmälan hur du vill delta. För er som blir med på plats serveras frukost!

Agenda
07:45-08:10 Frukost och mingel 
08:10-08:40 Presentation av SmartMass

Hjärtligt välkomna!

Hälsar
Lisa Johansson Röjsel & Anna Sjöström

Läs mer om tjänsten SmartMassLaddar Karta...

Datum/Tid
2023-05-23
07:45 - 08:40

Plats
Tyréns, Borlänge


Boka plats

Bokningen är stängd för denna aktivitet.

Knapp, skrolla upp
×sök
Sök