Toppfält: innehåll

Studiebesök

Nu är ni studenter på Högskolan Dalarnas byggutbildningar välkomna på studiebesök på nya Campus Borlänge. Vi tänker att det blir en intressant uppföljning på Byggsnacket om samma projekt!

Hållbarhet och lärmiljöerna är några av de delar som står i fokus i projektet. Den största förändringen jämfört med nuvarande campus blir därför studie- och arbetsmiljön på nya Campus Borlänge. Lokalerna ska vara flexibla och anpassningsbara för att kunna möta dagens och framtidens behov. Hela campuset ska ha stöd för hybridundervisning – både i lärmiljöerna och studiemiljöerna. ​Hållbarhetstänket blir väl synligt. Stora delar av fasaden, främst mot parksidan, kommer att fyllas av solceller. Terrasserna på samma sida kommer att ha fasadytor av trä.

Läs mer – Nya Campus Borlänge​

Program:
14:45 samling och påklädnad av skyddsutrustning (tillhandahålls av Högskolan Dalarna)
15:15 studiebesök

Ta chansen att komma och besöka detta spännande projekt, varmt välkomna önskar Platschef Sven Tägtsten (NCC) med kollegor!

OBS! Det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller!

ByggDialog Dalarna arbetar med detta inom ramarna för samverkan med Högskolan Dalarna, läs mer om samverkan med högskolan här. Har du frågor kring Byggsnack, eller vill du som företag medverka på ett Byggsnack? Kontakta Hampus så bollar vi frågor och idéer!Laddar Karta...

Datum/Tid
2023-05-17
14:45 - 15:45

Plats
Nya Campus Borlänge


Boka plats

Bokningen är stängd för denna aktivitet.

Knapp, skrolla upp
×sök
Sök