Toppfält: innehåll
ByggDialog Dalarna - digitalt

Webinarium om ByggDialog Dalarnas nya finansieringsprojekt

ByggDialog Dalarnas nuvarande finansieringsprojekt, Cirkulära klimatsmarta flöden och Digital Resiliens i bygg och fastighetsbranschen, avslutas under 2023. Därmed befinner vi oss nu i processen att söka nytt finansieringsprojekt för perioden 2023-2026. 

Finansiärernas (EU, Tillväxtverket och Region Dalarna) bakgrund till projektutlysningen: Företag i Norra Mellansverige har svårt att attrahera kapital och innovationskapaciteten är generellt sett låg. Förmågan att implementera och använda hållbara innovationer inom privat och offentlig sektor behöver öka och innovationsstödsystemet behöver bli mer tillgängligt. Det saknas öppna miljöer för att synliggöra komplexa utmaningar, för att testa, demonstrera och systematisera förändringsarbete som bidrar till en bred och hållbar omställning. Ansökningar skall skickas in senast mitten av september.

Som medlem hälsas ni därför välkomna till ett webinarium då servicekontoret presenterar vår idé om hur vi tillsammans kan nyttja projektutlysningen för att främja konkurrenskraft och en hållbar bygg- och fastighetssektor i Dalarna. Framför allt hoppas vi på inspel från er medlemmar för kompletteringar, korrigeringar, förändringar som förbättrar våra tankar och analyser.

Länk för det digitala mötet skickas ut till anmälda dagen innan så se till att anmäla dig nedan.

Hoppas vi ses!Karta Otillgänglig

Datum/Tid
2023-08-23
08:00 - 09:30


Boka plats

Bokningen är stängd för denna aktivitet.

Knapp, skrolla upp
×sök
Sök