Toppfält: innehåll
Ciirkulära Flöden

Nytt projekt – Cirkulära Klimatsmarta Flöden

ByggDialog Dalarna har beviljats projektmedel från EU och Region Dalarna med motiveringen:

Projektet bedöms påskynda bygg- och fastighetssektorns klimatomställning och genomförande av Agenda 2030 genom att fokusera på cirkulära flöden och klimatsmarta materialval. Genom strukturerade och organiserade samverkansformer mellan aktörer i offentlig sektor, akademi och näringsliv ger projektet möjlighet till en hållbar samhällsutveckling och uppnå en koldioxidsnål ekonomi. ByggDialog Dalarna är en stark klusterorganisation med ett väl upparbetat nätverk av SME och företagens medverkan bedöms vara hög.

Projektet ”Cirkulära klimatsmarta flöden” startar omgående och kommer att under ca. två år kunna utveckla nya testbäddar och konkreta resultat kring analysverktyg, återbruk, kunskapsutveckling och nya affärsmodeller utifrån visionen om ett hållbart samhälle i samklang med den Nya Gröna Given i regionen, Sverige och i Europa.

Verksamhetschef, Åke Persson säger följande:

– Det är fantastiskt att ta del av motiveringen och vi ser detta som ett bevis på att aktörerna ser vad vi gjort och tror på det vi vill göra. Men framförallt ser jag det som en vinst för våra medlemsföretag som arbetat intensivt för att lägga grunden till detta projekt.

Välkommen att följa vårat arbete, vi kommer löpande att kommunicera våra aktiviteter och arrangemang här på hemsidan.

Läs mer om projektet

cirkulära loggor

ByggDialog Dalarna arbetar med detta inom ramarna för projektet Cirkulära klimatsmarta flöden. För att ta del av fler händelser väljer du enklast projektet i listan till höger.

Detta inlägg har 0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 + tre =

Knapp, skrolla upp
×sök
Sök