Toppfält: innehåll
Simon Strömqvist

Äntligen på plats

Nu är jag äntligen på plats och jag är mycket tacksam för att jag har fått förtroendet som verksamhetschef på ByggDialog Dalarna.

Jag ser väldigt mycket fram emot denna resa och nu är det full fart framåt för att utveckla allt det fantastiska arbete som Byggdialogen genomfört under åren och även rusta oss för framtiden.

Jag har varit i byggbranschen sedan 2002 som elinstallatör samt chefsuppdrag på installationsföretag. Jag har också arbetat som chef på skadeförebygg på ett försäkringsbolag där min inspiration till att vara en del av utvecklingen av ett mera hållbart byggande tog fart. Det här är någonting som kommer att följa med mig nu i mitt fortsatta arbete på Byggdialogen och jag ser fram emot att träffa alla medlemmar och samarbetspartners.

Detta inlägg har 2 kommentarer

 1. Va kul Simon! Då hoppas jag att vi springer på varandra framöver:)

  /Johan Pettersson, Dalarnas Försäkringsbolag.

 2. Grattis Simon !
  Roligt att det blir en riktigt kvalificerad representant från branschen som greppar stafettpinnen på Byggdialogen
  I dessa tider behöver vi mer än någonsin samverka för att lösa branschens utmaningar Lycka till och se till att hålla närhet till Högskolan
  Allt gott
  Martin Bergdahl
  Hedersmedlem i Byggdialogen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två + 6 =

Knapp, skrolla upp
×sök
Sök