Toppfält: innehåll
Digitalt Möte

Dialogen fortsätter

Tillsammans har vi nu kämpat i en pandemi under en längre tid, det har påverkat oss alla på ett eller annat sätt. Vi har hamnat i ett läge där vi behöver tänka om och tänka nytt för att kunna fortsätta bedriva våra verksamheter på bästa möjliga sätt. För oss handlar det just nu om att hitta vägar till fortsatt dialog med er. 

ByggDialog Dalarnas verksamhet växer ur den dialogen, genom att samverka med er i aktiviteter som till exempel frukostmöten, workshops, studiebesök och temagruppsmöten. En kommunikation som är central för arbetet i våra två projekt Cirkulära klimatsmarta flöden och Digital resiliens i bygg- och fastighetsbranschen. Därför är det just nu viktigt för oss att utveckla vår digitala dialog med er.

Det innebär att vi arbetar för att våra möten med er ska vara fortsatt kommunikativa och ge ett bra utbyte mellan oss trots rådande förutsättningar. Till exempel kommer vi att testa ett nytt grepp inför arbetsmarknadsdagen där vi bjuder in till individuella samtal mellan företag och studenter efter evenemanget. På så vis vill vi tillgängliggöra fler viktiga kommunikationsvägar för deltagarna än vad ett digitalt möte normalt kan ge. Innan jul genomförde vi också vår första hybrida workshop med deltagande grupper på Zoom och fysiskt på plats i samma workshop. I detta ser vi potential att utveckla möjligheterna med våra aktiviteter trots läget vi alla befinner oss i.

Har ni tips, tankar eller önskemål kring hur vi kan bli ännu bättre på att nå varandra i dessa tider så lyssnar vi nyfiket. Vi ser fram emot att träffa er fysiskt, digitalt eller både och beroende på vart pandemin tar oss. Oavsett ser vi fram emot att fortsätta dialogen med er!

Detta inlägg har 0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

19 − fyra =

Knapp, skrolla upp
×sök
Sök