Toppfält: innehåll
Hampus Stendahl

Hampus – en ny lagspelare på plats!

Min röda tråd i arbetslivet har varit mötet med människor. Lyssna, försöka förstå, synliggöra olika perspektiv och identifiera möjligheter. Där finns min drivkraft. Det har gett många spännande samtal med kunder inom försäljning och blivande högskolestudenter.

I mötet vill jag vara modig och nyfiken, söka det närvarande och genuina samtalet där vi tillsammans möter de utmaningar som ligger framför oss. Så ser jag ByggDialog Dalarna, en aktör som aktivt försöker skapa dessa arenor. En modig spelare som vill skapa utvecklande samtal och samverkan tillsammans med dig.

Med den bilden kliver jag in i ByggDialog Dalarnas laguppställning med stor nyfikenhet och full av förhoppning inför denna spännande utmaning!

Med vänlig hälsning
Hampus

Detta inlägg har 0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

14 − tretton =

Knapp, skrolla upp
×sök
Sök