Toppfält: innehåll
Kickstart

KickStart Digitalisering – är du med?

Världen digitaliseras i snabb takt och de företag som vill överleva måste ligga i framkant när det gäller effektivisering, nya produkter, lösningar och affärsmodeller. Hur ligger ditt företag till? Finns det områden som du vill ha hjälp att utveckla eller behöver du helt enkelt inspiration och få veta allt om digitaliseringens möjligheter – en start helt enkelt?
Nu kan vi erbjuda dig och ditt företag stöd oavsett i vilken fas ni befinner er när det gäller digitalisering. Ingen idé eller fråga är för liten.

Första steget är att vi träffas tillsammans med andra intresserade företag för att identifiera ert behov av digitalisering. Det är en seminarieserie med tre träffar, 1 heldag samt 2 halvdagar, där du träffar andra företag som berättar om sina digitaliseringsresor – och du kommer att bli inspirerad.

Vid träffarna varvas workshops och diskussioner om möjligheterna med digitalisering. Vi blir också konkreta och försöker hitta varje företags behov för att hitta en struktur för era kommande digitala utmaningar. Resultatet av dagarna blir att ni har något konkret att ta vidare till nästa steg.

Vi bjuder på lunch och fika, träffarna är kostnadsfria!

I ett första skede vill vi bara veta om intresse finns för att ordna Kickstart Digitaliserings seminarier. Vi beräknar att kicka igång i januari 2019 på den plats som blir mest centralt för ev intresserade företag.

Kickstart Digitalisering genomförs av FindIt i samarbete med ByggDialog Dalarna.

» Läs mer om vad företagen som deltagit tycker

Intresseanmälan

Anmäl ert intresse genom att skicka dina kontaktuppgifter till Helene, helene@byggdialogdalarna.se, inklusive företagsnamn samt önskemål om ort för träffarna. Sista dag för att skicka in intresseanmälan är 20 november.

Detta inlägg har 0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

20 − sju =

Knapp, skrolla upp
×sök
Sök