Toppfält: innehåll
Niklas Sjögren

Möt Byggdialogens Högskolelänk

Jag heter Niklas Sjögren och är från höstterminen 2019 ByggDialog Dalarnas Högskolelänk som ska länka ihop studenterna vid Högskolan Dalarnas byggprogram med näringslivet. Genom att arrangera aktiviteter, både inom ordinarie kurser men även utanför den vanliga verksamheten, hjälper jag studenterna och företagen att komma i kontakt med varandra redan tidigt under studietiden.

Min bakgrund är inom produktionsdelen av bygg där jag har arbetat med armering och betong, mest inom anläggning. Sedan början av 2016 är jag anställd på Byggutbildning Star där jag arbetar med kompetensförsörjning och kompetensutveckling i byggbranschen.

Min ambition med det här uppdraget är att stärka samarbetet ytterligare mellan akademin och näringslivet, samt att förmedla till studenterna vilka möjligheter det här samarbetet ger dem.

Detta inlägg har 0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

9 − fyra =

Knapp, skrolla upp
×sök
Sök