Toppfält: innehåll
EnergiCafé

Snart dags för EnergiCafé

Vill du ligga i framkant när det gäller energifrågor? Då bör du komma till vårt EnergiCafé, lyssna till inspirerade presentationer av projekt som ligger rätt i tiden och ta chansen att prata med föreläsarna och våra experter Åke, Moa, Mats, Tina, Chris, Anna, Klaus, Desiree, Tomas, Rina och Hans. Vi har stor erfarenhet av hur kunder, byggare och leverantörer kan ta värdeskapande nytta av ny Energiteknik.

Det är många som snackar, men vi kan hjälpa dig att få saker att hända på riktigt. Om du vill göra något nytt då ska du komma till vårt EnergiCafé. Här har du chansen att ta del av riktigt bra föreläsningar, träffa våra experter och nätverk.

Datum för de två första tillfällena: 10 oktober och 7 november, kl. 15.00

Ge gärna förslag på vad vi bör ta upp och vilka föreläsare du vill att vi bjuder in.
Du kan också få fem minuter för att presentera en fråga som du gärna vill ha svar på.

Kontaktperson: Reine Karlsson, rka@du.se, 070-942 88 72

Bakgrund

Byggdialogen och EKC har tillgång till bred och djup, praktisk och akademisk kunskap, och kontakter med många aktörer och befattningshavare som kan hjälpa till att öppna upp för mänskligt och energimässigt bättre lösningar inom byggbranschen. Vi har ett brett kontaktnät även internationellt med forskargrupper men även företag och ett antal europeiska föreningar.

Byggdialogen och EKC har:

  • väl etablerade processer för värdeskapande samverkan
  • brett nätverk med lokala, regionala, nationella och internationella företag, utvecklingsaktörer, kluster, regionförbund och kommuner
  • kontakter med nationella och internationella forskargrupper och insikt i aktuell vetenskaplig kunskap om energieffektivt byggande
  • brett flervetenskapligt nätverk

Vi vill nu växla upp nyttan av dessa resurser genom att ordna EnergiCaféer med inspirerande föreläsare och öppen dialog om de nya möjligheterna och utmaningarna. Våra EnergiCaféer kommer att visa upp positiva exempel och ta upp frågor och ämnesområden som det finns verkligt intresse för i Dalarna.

EFFECT4buildings

Detta inlägg har 0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ett × tre =

Knapp, skrolla upp
×sök
Sök