Toppfält: innehåll
Spår

Vi är på rätt spår

Jag vill att NextGenerationEU drar i gång en renoveringsvåg i Europa och gör unionen till en ledande kraft i den cirkulära ekonomin. Men det här handlar inte bara om miljö och ekonomi: det måste också bli ett nytt kulturprojekt för Europa. Varje rörelse har sitt eget uttryck och sin egen känsla. Och vi ska ge den här genomgripande förändringen sin egen distinkta estetik – så att vi matchar hållbarhet med stil. Därför kommer vi att skapa ett nytt europeiskt Bauhaus – en plats för gemensamt skapande där arkitekter, konstnärer, studerande, ingenjörer och formgivare kan arbeta tillsammans för att förverkliga det.

Dessa kloka och inspirerande ord uttalades av EU-Kommissionens ordförande Ursula von der Leyen, i hennes Linjetal tidigare i veckan. Utifrån ByggDialog Dalarnas perspektiv så tar vi detta som ett tydligt tecken på att vi absolut är på rätt spår, i rätt tid och gör rätt saker ihop med våra medlemmar och partners. Vi vill nu fördjupa vårat arbete med Cirkulär ekonomi och kring frågor som berör gröna investeringar och ”ett nytt regionalt Bauhaus”.

Detta inlägg har en kommentar

  1. Gillar att ord som ” NextGenerationEU” och ”vi är på rätt spår” knyter an till bilden 😊 Ser dock inte ut som att tåget gått i ”rätt tid” som vi på ByggDialog 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nitton − sexton =

Knapp, skrolla upp
×sök
Sök