Toppfält: innehåll
Byggställning

Intresserad av forskning på ett 100 % kvinnligt byggarbetslag?

ByggDialog Dalarna och Women Building Sweden samarbetar med projektet Villazero där ett kvinnligt arbetslag har satts samman för att bygga villan i projektet.  

Villazero är ett innovativt projekt med målsättningen att byggas koldioxidneutralt och certifieras enligt Svanen och NollCo2. Dessutom har projektet starkt fokus på jämställdhetsfrågan och det är nu klart att ett helt kvinnligt bygglag kommer att bygga villan.  

Vi efterlyser nu er som är intresserade av att forska eller ni som på annat sätt kan bidra med ekonomiskt stöd, samarbeten och/eller kunskap kring jämställdhet i byggbranschen och följa det kvinnliga bygglaget i projektet Villazero.  

Visst låter det spännande? Ni företag, organisationer, akademier, forskare m.m. som tycker att detta låter intressant, hör av er med era tankar och idéer och hur ni kan vara en del i detta spännande initiativ!

Kontakt

Kristina Hansen, Structor Byggteknik Dalarna, kristina.hansen@structor.se 
Gabriella Hagman, Mondo Arkitekter, gabriella.hagman@mondo.se  

logotyper kvinnligt bygglag

ByggDialog Dalarna arbetar med detta inom ramarna för projektet Cirkulära klimatsmarta flöden. För att ta del av fler händelser väljer du enklast projektet i listan till höger.

Detta inlägg har 0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nitton + tjugo =

Knapp, skrolla upp
×sök
Sök