Toppfält: innehåll
Åke Föreläser

Lyckat seminarium

I onsdags genomförde vi ännu ett lyckat årsseminarium med inspirerande föreläsare, allt från vida visioner till handfasta exempel. Konstnären Mikael Genberg visade att det finns inga gränser på vad vi kan uppnå om vi siktar mot månen. Vasakronan lyfte fram sitt projekt inom återbruk och gav tydliga exempel på att allt går att återvinna bara man är villig att tänka utanför boxen. Malmö med sin lokala färdplan LFM 30 visar tydligt vad de vill åstadkomma under de närmaste åren.

ByggDialog Dalarnas medlemmar fick också chansen att visa upp sitt arbete i några av våra testbäddar. Om ni råkade missade denna fullspäckade dag eller om ni bara vill in och förkovra er i alla presentationerna så får ni nu chansen att uppleva dagen hur många gånger som helst.
Vi på byggdialog Dalarna hoppas det här inspirerar er att skapa förändringar och ta nya steg mot en klimatsmartare framtid. Hör gärna av er så gör vi den här resan tillsammans.

//Benny Magnusson, Processledare på ByggDialog Dalarna

ByggDialog Dalarna arbetar med detta inom ramarna för projektet Cirkulära klimatsmarta flöden. För att ta del av fler händelser väljer du enklast projektet i listan till höger.

Detta inlägg har 0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två + 13 =

Knapp, skrolla upp
×sök
Sök