Toppfält: innehåll
Studenter I Klassrum
Studenter I Klassrum
Föreläsare Vid Projektorduk
Grupp På Studiebesök I Byggkläder
Lärare Högskolan Dalarna
Studenter I KlassrumFöreläsare Vid ProjektordukGrupp På Studiebesök I ByggkläderLärare Högskolan Dalarna

Välkomna till Dalarnas bygg- och fastighetssektor!

Introdagen för de nya byggstudenterna på Högskolan Dalarna gick av stapeln i tisdags, en dag med syftet att hälsa studenterna varmt välkomna till Högskolan Dalarna och Dalarnas bygg- och fastighetssektor. Vilken inspirerande dag det blev!

I början av varje läsår samlar vi de nya byggstudenterna på Högskolan Dalarnas tre byggprogram på grundnivå (Bygg- och samhällsplanerarprogrammet, Byggteknik – Produktion och förvaltning och Byggteknik – Högskoleingenjörsprogram) för en introduktionsdag med syftet att hälsa dem välkomna till branschen. Vi berättade om ByggDialog Dalarna, lät dem diskutera frågor kopplade till branschen, träffa tidigare studenter och en runda med studiebesök. 

Vi är så glada att känna engagemanget hos er medlemmar när det gäller samverkan, det är viktigt att dialogen mellan er i branschen och studenterna får börja från start så att relationen kan få växa och utvecklas redan under studierna. Tack till er som på olika sätt bidrog till detta under dagen! 

Logotyper

Det var riktigt roligt att träffa årets studenter som visade på ett stort engagemang under hela dagen. Att många var motiverade till att lära känna varandra och komma i gång med studierna var tydligt i den härligt bubblande dialogen som tog vid och knappt gick att stoppa i samtal och övningar. Vi genomförde några olika övningar, bland annat fick studenterna i grupper komma fram till ett ord som de bäst tycker beskriver byggbranschen. Resultatet var mycket glädjande och vi hoppas kunna förvalta och stärka dessa tankar och känslor framåt tillsammans med er. 

mind-map

Nu önskar vi alla studenter lycka till på sin nya resa och ser fram emot att ses igen på Byggsnack, studiebesök, Arbetsmarknadsdag, uppgifter i kurser och allt annat spännande som väntar under studierna på väg mot nya utmaningar i branschen! 

ByggDialog Dalarna arbetar med detta inom ramarna för samverkan med Högskolan Dalarna. Läs mer genom att trycka på kategorin Student och kompetens till höger!

Detta inlägg har 0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

14 + sexton =

Knapp, skrolla upp
×sök
Sök