Toppfält: innehåll
Klimatklubben

Digitalt möte med KlimatKlubben

Fredagen den 20 mars bjöd ByggDialogen Dalarna in till sin digitala trädkoja för starten av den superhäftiga KlimatKlubben!

Klimatklubben är en lättsam klubb med högt till tak med ett seriöst innehåll och engagerade medlemmar. Medlemmarna arbetar aktivt med klimatfrågan och får nu möjlighet att tillsammans utbyta erfarenheter, tankar och idéer. Byggdialogen kommer hjälpa till med kompetenshöjande åtgärder för att kunna växla upp klimatarbetet tillsammans.

Dagen startade med att ordförande Susanna Karlevill från Kopparstaden välkomnade de tjugotal deltagare från nio allmännyttiga fastighetsbolag som hade möjlighet att delta på mötet. Susanna har förhoppningar att vi tillsammans kommer hitta många tankar och idéer och att detta startmöte skapar en blick över nuläget i länet.
Under dagen presenterade sig medlemmarna och hur dom arbetar med klimatfrågan idag och vilka förutsättningar och utmaningar dom står inför. I skrivande stund har tolv engagerade bolag blivit insvurna som medlemmar i klubben.

Gabriella Castegren från Allmännyttans klimatinitiativ deltog under dagen och höll en inspirerande föreläsning om Klimatinitiativet, deras arbete om fossilfritt 2030 och hur olika fastighetsbolag arbetar med klimatfrågan. Hon utryckte en entusiasm över KlimatKlubbens initiativ och att så många vill vara med och jobba tillsammans för att minska fastighetsbranschens påverkan på klimatet.

KlimatKlubben blickar nu framåt och ser en framtid med utmaningar och spännande lösningar men framförallt ett engagerat och givande samarbete mellan medlemmarna.

//KlimatKlubben

EFFECT4buildings

Detta inlägg har 0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

15 + 5 =

Knapp, skrolla upp
×sök
Sök