Toppfält: innehåll

Nyfiken på återbruk?

Idag är det Black Friday och många har fullt fokus på ökad konsumtion. Vi på ByggDialog Dalarna är istället på plats hos Dala Återbyggdepå och tänker på återbruk. För i december händer det spännande saker inom återbruk i Dalarna! 

Är du nyfiken på hur din verksamhet kan bli mer cirkulär och hur du kan börja arbeta med Dala Återbyggdepå så är du varmt välkommen på någon av de tre frukostmöten de arrangerar i december, 6, 13, och 20 december. Läs mer i kalendariet!  

Vi på ByggDialog Dalarna arrangerar eventet Möjligheter till ökat återbruk den 15 december på Magasinet i Falun där IVL Svenska Miljöinstitutet och Borlänge Energi hjälper oss att få en övergripande bild av återbruket i Sverige och Dalarna idag. Detta följs upp av en workshop där vi tillsammans med er i branschen bollar vilka utmaningar och möjligheter vi har till ökad cirkuläritet och återbruk framåt. 

Varmt välkomna att fortsätta eller påbörja din cirkulära resa med oss på ByggDialog Dalarna och Dala återbrukdepå i december!

ByggDialog Dalarna arbetar med detta inom ramarna för projektet Cirkulära klimatsmarta flöden. För att ta del av fler händelser väljer du enklast projektet i listan till höger.

Detta inlägg har 0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tolv − 2 =

Knapp, skrolla upp
×sök
Sök